Verkoop
Elke auto wordt aangeboden inclusief garantie (conform Bovag normen), tenzij dit uitdrukkelijk anders is aangegeven. Wanneer u een auto koopt maar niet naast de deur woont, kunnen we bij de verkoop overleggen dat u voor eventuele reparaties in de garantieperiode bij een garage in uw eigen regio terecht kunt. 

Onderhoud
Onderhoud en reparaties zoals u het wilt, helder en eenvoudig. Graag bouwen we uitsluitend duurzame klantrelaties op. Dat kan alleen wanneer we het van te voren eens zijn over hoe we het aanpakken en u achteraf tevreden bent. Afhankelijk van de inzet en leeftijd van de auto kunnen we voor nieuwe originele-, budget-, of gebruikte-, al dan niet gereviseerde onderdelen kiezen.  Bij de onderhoudsbeurten worden uitsluitend onderdelen van originele kwaliteit gebruikt, tegen redelijke prijzen. Wanneer u het op prijs stelt, inspecteren we eerst de auto samen op de brug zodat we vooraf bepalen wat er wel of niet moet worden gerepareerd.  Bij meerwerk wordt u vanzelfsprekend van tevoren ge├»nformeerd.

APK

Wij zijn een RDW erkende keuringsinstantie voor auto's met een benzinemotor of op LPG. 

 


 Ook voor diagnose van elektronica en airco-onderhoud bent u aan het juiste adres, de modernste serviceapparatuur staat ter beschikking.