Verkoop
Elke auto wordt aangeboden inclusief Bovag-garantie (norm Bovag: bij occasions vanaf € 4.500), tenzij dit uitdrukkelijk anders is aangegeven. Wanneer u een auto koopt maar niet naast de deur woont, kunnen we bij de verkoop overleggen dat u voor eventuele reparaties in de garantieperiode bij een garage in uw eigen regio terecht kunt.

Onderhoud
Onderhoud en reparaties zoals u het wilt, helder en eenvoudig. Graag bouwen we uitsluitend duurzame klantrelaties op. Dat kan alleen wanneer we het van te voren eens zijn over hoe we het aanpakken en u achteraf tevreden bent. Afhankelijk van de inzet en leeftijd van de auto kunnen we voor nieuwe originele-, budget-, of gebruikte-, al dan niet gereviseerde onderdelen kiezen.  Bij de onderhoudsbeurten worden uitsluitend onderdelen van originele kwaliteit gebruikt, tegen redelijke prijzen. Wanneer u het op prijs stelt, inspecteren we eerst de auto samen op de brug zodat we vooraf bepalen wat er wel of niet moet worden gerepareerd.  Bij meerwerk wordt u vanzelfsprekend van tevoren geïnformeerd.


APK
Bij ons kost de APK € 39,95 all-in voor een personenauto met benzinemotor. Dit is een realistische prijs waardoor een auto zonder manco’s ook echt zonder reparaties de deur uit mag. Voor diesels wordt een toeslag voor de verplichte roetmeting berekend en voor bedrijfswagens en oldtimers berekenen wij een meerprijs. Uiteraard is de APK bij een grote beurt inbegrepen en betaalt u alleen het wettelijk verplichte afmeldtarief van € 3,70 

Autobedrijf Gert Kuiper is behalve APK keuringsstation ook RDW-erkend LPG inbouwstation.


 Ook voor diagnose van elektronica en airco-onderhoud bent u aan het juiste adres, de modernste serviceapparatuur staat ter beschikking.